Plannen voor Funopolis aan Vuurkruisersstraat

    17 oktober 2024

    NINOVE – Het vastgoedbedrijf Censie nv heeft een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend voor een ‘family entertainment centrum’ in de Vuurkruisersstraat.

    De aanvraag omvat de bouw van 2 eenheden voor recreatie en dagrecreatie, met commerciële functies. Funopolis omvat een bowling, arcade games, glow golf, een binnenspeeltuin en een bar.

    Het project is gepland op het braakliggend perceel in de Vuurkruisersstraat, palend aan de Colruyt-vestiging en tegenover de Ninia-parking. De aanvrager voor Funopolis is het vastgoedbedrijf nv Censie met zetel Aalstersteenweg 362 A Ninove.

    Momenteel loopt het openbaar onderzoek voor de omgevingsvergunningsaanvraag. Het dossier kun je tot en met 2 november 2024 digitaal raadplegen op het Vlaams Omgevingsloket (referentie OMV_2023158334) of op de dienst leefmilieu na afspraak (054-50 50 50 of Ninove-maak een afspraak). Er is geen informatievergadering voorzien.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons