Het begin van een lange verkiezingsdag

    13 oktober 2024

    NINOVE – De beide kopstukken van de verkiezingsstrijd gingen zondagmorgen 13 oktober stemmen in hun deelgemeenten Neigem en Nederhasselt. Wij volgden in hun voetspoor, onder een ruime mediabelangstelling.

    Het was zondagochtend om 8 uur al heel druk in het anders rustige Neigem aan de woning van Guy D’haeseleer (Forza Ninove). Cameraploegen en journalisten van lokale en nationale zenders en kranten wilden blijkbaar zijn gang naar de stembus in het schoolgebouwtje van Buitenwijs tot in de details vastleggen.

    Even later zowat hetzelfde scenario: de mediabubbel had zich verplaatst naar de stedelijke basisschool De Hazelaar in Nederhasselt. Daar bracht burgemeester Tania De Jonge (Positief Ninove) eveneens haar stem uit onder het alziend oog van de camera’s.

    Voor beiden het begin van een lange verkiezingsdag, maar gelukkig ook het einde van een lang gerekte verkiezingsstrijd. In de loop van de avond brengen we verslag van die verkiezingsdag met verschillende live-uitzendingen en interviews met hen, de andere lijsttrekkers Karolien De Roose (N-VA) en Stijn Vermassen (Vooruit-Groen) en al of niet toevallige passanten.

    MLI – Foto’s: Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons