Win 1 jaar gratis pralines bij Leonidas Ninia Shopping

    15 oktober 2024

    NINOVE – De Leonidas-winkel opende op 25 oktober 2019 de deuren in Ninia Shopping. Om dit te vieren, strooit zaakvoerder Sven Rottiers gul met verrassende en vooral smakelijke prijzen.

    “In oktober bestaat de zaak 5 jaar”, aldus Sven. “De tijd vliegt inderdaad snel. Als ik terugkijk, mogen we zeker niet klagen. De zaken gaan goed, de drukke periodes zijn er nog altijd en daar kijken we nu echt naar uit.”

    In de loop van die 5 jaar gebeurde natuurlijk heel wat. “Maar het zijn vooral de leute en het plezier met ons team, zeker in de drukkere periodes, die ik onthoud. Goed met elkaar overeenkomen en kunnen samenwerken is belangrijk in een zaak.”

    Cadeaus

    Om het eerste lustrum te vieren, doet de Leonidas-winkel iets speciaal. “In samenwerking met Ninofmedia voeren we van 15 tot 25 oktober een actie. Als je de pagina van Leonidas Ninia Shopping liket, dit ook doet met dit filmpje en het deelt via Ninofmedia, maak je kans om een van de 5 winnaars te worden, die elk 1 kilo gratis pralines mee naar huis mogen nemen. Die trekking gebeurt op 25 oktober.”

    Daarmee houdt het niet op. “Al onze klanten kunnen tussen 15 en 25 oktober na een aankoop van minstens € 20 hun naam en telefoonnummer op een formulier invullen. Daaruit trekken we op 25 oktober 1 winnaar, die gedurende 1 jaar gratis pralines wint.”

    Sven en zijn team zitten nooit stil en zoeken steeds nieuwe ideeën te realiseren. “Sinds vorige jaar half november hebben we onze tweede zaak geopend op de markt in Zottegem. Mijn verloofde houdt daar de winkel open. Ook dat eenjarig bestaan zullen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan.”

    Info: Leonidas Ninia Shopping Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons