Uitverkochte Tropicana Reünie opnieuw schot in de roos

    08 oktober 2024

    NINOVE – De langverwachte Tropicana Reünie vond zaterdag 5 oktober plaats in The Mauritz. Voor de tweede keer was dit evenement terug volledig uitverkocht.

    Voor de vele bezoekers was het een avond vol nostalgie, waarbij het publiek kon genieten van de sfeer van weleer. De voormalige resident dj’s, het personeel en heel wat klanten, die ooit de legendarische discotheek Tropicana tot leven brachten, keerden terug en maakten er een onvergetelijke reünie van.

    Beleving

    Wat deze editie extra bijzonder maakte, waren de verbeteringen ten opzichte van vorig jaar. De organisatie had oog voor detail en zorgde voor een nog betere beleving, wat de aanwezigen zeer wisten te waarderen. De muziek, de sfeer en de nostalgische vibes bleken een perfecte combinatie.

    “Het succes en de belangstelling voor die avond waren zo groot, dat de datum voor de volgende editie al is vastgelegd”, vertelde organisator Manu De Backer. “Op 4 oktober 2025 keert de Tropicana Reünie terug naar The Mauritz. De fans kunnen zich nu al verheugen op nog een onvergetelijke avond vol herinneringen en muziek.”

    FVS – Fotocredits Antoine B Photography

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons