Dansen op muziek van Elvis tot Barry White

    07 oktober 2024

    NINOVE – De dertiende editie van ‘Ninove Danst’ had zaterdag 5 oktober plaats in de eventhal Cloë. Tijdens deze dansavond wilde organisator Walter Praet teruggaan naar de tijd van toen.

    De rode draad doorheen de avond waren dj Eddy en dj Marlon. Maar ook de Kortrijkzaanse dj Rita mocht een set draaien. Geen ingewikkelde mixen of nummers, die worden afgebroken om aan een volgend lied te beginnen; gewoon old school plaatjes draaien en dansen, met een indrukwekkende en kleurrijk belichte dansvloer als kers op de taart.

    Goede doelen

    Ieder jaar schenkt Walter een deel van de opbrengst aan een goed doel. Zo trakteerden hij en zijn ploeg alle bewoners van een aantal woonzorgcentra op een mooie namiddag met een orgeldraaier. Ze hebben ook aandacht voor mensen met minder kansen. Dit jaar moeten ze nog bepalen, wie ze in de watten zullen leggen.

    Mooie traditie

    Na onze aankondiging van vorige week, konden we niet anders dan nogmaals richting Cloë trekken, voorzien van camera en microfoon; het was de moeite waard.

    We kunnen alleen maar hopen dat Walter Praet en zijn team deze mooie traditie nog jaren kunnen verderzetten.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons