Grote publieksopkomst voor Samson & Marie

    06 oktober 2024

    NINOVE – Om de vernieuwde handelskern feestelijk te openen vond onder meer een optreden plaats van Samson & Marie als onderdeel van ‘Ninof in ’t Nief’.

    Er was veel volk opgedaagd, zowel kinderen als ouders. Volgens sommigen waren de enthousiaste papa’s in de meerderheid om de hits van deze beroemde tv-figuren mee te zingen. De Samsonrock en vele andere liedjes van deze publiekslievelingen weerklonken dan ook uit honderden kelen over het zonovergoten Niniaplein.

    Na het optreden kon je terecht in Ninia Shopping om Samson en Marie te ontmoeten en te groeten. Al gauw was het daar meer dan een uur aanschuiven in een tientallen meterslange rij. Maar dat hadden velen er graag voor over om even op de schoot te zitten bij Marie & Samson en een leuke foto als een blijvende herinnering mee te nemen naar huis.

    Het was dan ook een geslaagde dag in het stadscentrum, doordat de mensen nadien afzakten naar de winkelstraten.

    Modeshow

    Zondag 06 oktober heeft om 15 uur een modeshow plaats in de vernieuwde handelskern én ontvang je bij jouw aankopen in de deelnemende winkels een extra tasje met promotieartikelen.

    Verder is er een tombola en kan je een gekke foto maken aan een fotocabine. Een terrasje doen behoort eveneens tot de mogelijkheden aan het begin van de herfst.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons