Verkeerschaos door aanrijdingen op kruispunt Koning Boudewijnlaan/Nederwijk-Oost

    01 oktober 2024

    NINOVE – Een aanrijding tussen twee Audi’s op het drukke kruispunt veroorzaakte dinsdagochtend 1 oktober een klein verkeersinfarct, met daarbij nog een kop-staartaanrijding in de achterop liggende file.

    Een Audi stond om 7 uur aan de Koning Boudewijnlaan/N28 op de voorsorteerstreekstrook om linksaf te slaan richting Nederwijk-Oost. Plots besliste de chauffeur om van rijstrook te veranderen en rechtdoor de rijden. Een achterop komende andere Audi kon de eerste wagen niet vermijden en reed deze aan.

    Twee andere wagens liepen bij dit ongeluk lichte nevenschade op. Tijdens de takelwerken gebeurde in de staart van de file nog een kop-staartaanrijding.

    Chaos

    Niemand raakte gewond, maar de verkeersellende als gevolg van deze reeks ongevallen was groot door de combinatie met het startuur van de scholen, de regen, de wekelijkse markt en de werken aan het kruispunt Den Doorn.

    De lokale politie van Ninove moest dan ook alle zeilen bijzetten om de verkeersknoop zo goed mogelijk te ontwarren en de voorbij rijdende wagens langs de plaats van het ongeval te loodsen. De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost stond in voor het ruimen van de brokstukken en het vrijmaken van de rijweg.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons