Drie gewonden bij frontale botsing op Geraardsbergsesteenweg

    20 september 2024

    ASPELARE – Twee auto’s botsten vrijdagmiddag 20 september frontaal op elkaar, met drie gewonden en zware schade aan de wagens tot gevolg.

    Een auto kwam rond 14.45 uur vanuit de dorpskom van Aspelare op de Geraardsbergesteenweg/N460 in de richting van Voorde gereden. De chauffeur week plots van zijn rijvak af, raakte eerst de zijpspiegel van een tegenligger en knalde daarna frontaal tegen een tweede wagen, die eveneens in de richting van Aalst reed.

    De aanrijdende wagen tolde door de botsing om zijn as. De chauffeur en de passagier van het aangereden voertuig zaten geklemd in hun wagen en moesten door de brandweer van de zone Zuid-Oost worden bevrijd. In totaal zijn drie personen gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De materiële schade aan de beide voertuigen is erg groot. De Geraardsbergsesteenweg was door dit ongeval vrijdagnamiddag grotendeels afgesloten. De lokale politie van Ninove moest het verkeer op die drukke weg beurtelings langs de plek van het ongeval leiden.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons