Maaike Cafmeyer leest ‘Brieven van componisten’

    19 september 2024

    NINOVE – De voorstelling ‘Brieven van meestercomponisten’ is verplaatst van 2 oktober naar 13 november. Maaike Cafmeyer vervangt Stefaan Degand als ‘brievenlezer’.

    Bram Nolf (hobo) en Florestan Bataillie (piano) spelen muziek van onder andere Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann en Francis Poulenc. Tussendoor leest Maaike Cafmeyer brieven voor, die de componisten schreven of zouden kunnen hebben geschreven bij het componeren van de muziek. De brieven geven duiding, maar er blijkt ook een groter verhaal achter te zitten.

    Praktisch

    • Datum en uur: woensdag 13 november om 20 uur.
    • Plaats: cc De Plomblom, Graanmarkt 12 Ninove.
    • Tickets: via De Plomblom of 054-50 59 50; contacteer het cultuurcentrum als je een ticket voor 2 oktober hebt gekocht.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons