Ik zou wel eens willen weten – Deel 1

    27 september 2024

    NINOVE – Omdat politici ook mensen zijn, legden we de 4 ‘kopstukken’ van de partijen, die op 13 oktober dingen naar de gunst van de Ninovieter, eerder gewone vragen voor. Dat deden we in de hoop een andere en onvermoede kant van hun persoonlijkheid te ontdekken.

    Met onze vragen beoogden we hen niet meteen diep-filosofische antwoorden te ontlokken. Ze waren wel eerder ongewoon gewoon voor mensen, die – zeker in de aanloop naar verkiezingen – vooral op politieke aspecten zijn gefocust.

    Zo ontdekten we bij Karolien De Roose (N-VA), Stijn Vermassen (Vooruit-Groen), Tania De Jonge (Positief Ninove) en Guy D’haeseleer (Forza Ninove) soms onverwachte trekjes, voorkeuren en inzichten.

    Vragen

    We geven hun antwoorden op onze vragen hierbij in twee delen.

    In dit eerste deel vroegen we hen naar het milieu, waarin ze zijn opgegroeid, en de opleidingen die ze volgden.

    Zouden ze een andere functie uitoefenen als ze niet aan politiek zouden doen en is er naast hun publieke leven nog tijd voor andere activiteiten?

    We peilden ook naar hun favoriete reisbestemming of type reizen en wilden wel eens weten wat hun lievelingsgerecht en/of lievelingsdrank is.

    Ten slotte vroegen wij hen naar een karaktertrek of eigenschap, die niet echt bekend is voor de buitenwereld.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons