Björn van B-Tattoos bezorgt olympiërs blijvende herinnering aan hun prestaties

    18 september 2024

    APPELTERRE-EICHEM – Slechts 1 % van alle olympiërs heeft geen tattoo, die gerelateerd is aan hun deelname aan de Olympische Spelen. Björn Van De Velde bracht daarin onlangs verandering door enkele Belgische atleten een blijvende herinnering aan hun olympisch avontuur te bezorgen.

    De VRT had hem benaderd om in zijn toenmalige zaak in Oostende enkele atleten te ontvangen. Linde Merckpoel maakte een aantal reportages voor de VRT, maar hun missie ging verder. Ze wilden nog meer atleten voorzien van een olympische medaille op hun lichaam. Tijdens de Olympische Spelen trokken Björn en Linde de afgelopen zomer, samen met een filmploeg, naar Parijs om in ‘The Belgian House’ nog enkele atleten te tatoeëren.

    Onder andere (ex-)judoka’s Harry Van Barneveld en Jorre Verstraeten, roeisters Annelies Bredael en Ann Haesebroeck, zeiler Jan Heuninck en anderen gingen de uitdaging aan. Zij zijn nu de trotse bezitters van het olympisch aandenken, dat Björn op hun lichaam plaatste.

    We bezochten Björn in zijn gloednieuwe zaak in Appelterre-Eichem. Hij vertelde ons meer over zijn olympisch avontuur met de VRT, zijn passie voor tattoos en zijn specialiteiten.

    B-Tattoos

    KDC

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons