Postzegelkring start 60ste werkjaar

    18 september 2024

    NINOVE – De leden van de postzegelkring komen vrijdag 20 september samen voor de startvergadering van hun 60ste werkjaar.

    Postzegelkring Ninove is in 1965 opgericht in de bovenzaal van de Koepoort. De kring brengt verzamelaars van postzegels, poststukken, prentkaarten en munten samen. Hij bewaart ook het papieren erfgoed in de ruime zin van het woord.

    Elke 3de vrijdag van de maand komen ze samen in het Oud Stadhuis rond een vooraf bepaald thema. Telkens kunnen de leden ruilen en recente tijdschriften en informatie of catalogi uit het archief van de kring inkijken. De beginnende verzamelaars krijgen advies en nieuwe leden-verzamelaars zijn van harte welkom.

    De postzegelkring organiseert ook voordrachten en tentoonstellingen en ondersteunt lokale evenementen zoals de erfgoed- en de monumentendag.

    Praktisch

    • Datum en uur: vrijdag 20 september om 20 uur.
    • Plaats: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein Ninove.

    Info: Postzegelkring Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons