Gewonde bij kop-staartbotsing op N8/Leopoldlaan-Elisabethlaan

    14 september 2024

    NINOVE – Drie voertuigen raakten zaterdagmiddag 14 september betrokken bij een kop-staartaanrijding ter hoogte van het zebrapad aan het begin van de Elisabethlaan. Een inzittende is met nekklachten weggebracht naar het ziekenhuis.

    Net voorbij het kruispunt van de N8 met de Pollarestraat en de Pollarebaan kwam rond 11.15 uur een Volvo break vanaf de Leopoldlaan gereden, richting de Elisabethlaan. De chauffeur stopte ter hoogte van de oversteekplaats voor voetgangers om een fietser de weg te laten oversteken.

    Een achterop komende bestelwagen merkte dit te laat op en reed achteraan op de Volvo in. Door die botsing kwam de aangereden stationwagen op zijn beurt achteraan tegen een kleinere Toyota terecht.

    De ambulance van de hulpverleningszone Zuid-Oost voerde een inzittende van de Toyota met nekklachten af naar het ziekenhuis. De brandweer ruimde de weg en de lokale politie van Ninove had de handen vol om het drukke verkeer langs de plaats van het ongeval te leiden.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons