Luk Tas brengt Ninove tot leven in schetsen met het boek ‘OMWEG’

    10 september 2024

    NINOVE – Met zijn schetsboek in de hand was Luk Tas op zoek naar ‘gewoon leuke dingen’ in de stad. Zijn wandelingen vormden de inspiratie voor het boek OMWEG, een visuele reis door de stad.

    Luk koos bewust voor een andere benadering en liet de negatieve verhalen en beeldvorming, die vaak aan Ninove kleven, links liggen. “Daaraan had ik geen behoefte, dus ging ik op zoek naar een zijspoor”, zegt de auteur en illustrator.

    Het resultaat is een boek vol tekeningen en inspiratie uit Ninove.

    Afhaalmoment

    Het boek telt 40 pagina’s en kan je kopen voor € 17; als je voor 15 september inschrijft, kost het slechts € 15. Bestel je exemplaar via deze link

    Op 3 oktober is er een afhaalmoment tussen 19 en 21 uur, bij Huize Vink in de Vinkenstraat 47. De auteur geeft dan ook meer uitleg over zijn project.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons