Stephanie in de voetsporen van Ludo en Pascale

    24 september 2024

    DENDERWINDEKE – De uitbaters van de gekende slagerij-traiteurzaak in de dorpskom langs de Edingsesteenweg laten vanaf oktober hun zaak over aan Stephanie Piccinni.

    Na 37 jaar zullen ze plaats maken voor Stephanie. “Zelf  werk ik hier al 20 jaar alsof het mijn eigen slagerij is en dit wordt nu werkelijkheid”, vertelde ze ons. “Ik ben Ludo en Pascale ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en zal dan ook ‘hun kindje’ met uiterste zorg en enthousiasme verder zetten.”

    Ze staat er niet alleen voor. “Ik krijg de hulp van slager Frederik, de neef van Ludo. Hij is een echte vakman, boordevol ideeën. De recepten en werking blijven we behouden met hier en daar een nieuwe insteek.”

    Vanaf woensdag 2 oktober zal Stephanie de zaak runnen. “We kijken er alvast enorm naar uit om de klanten te ontvangen. Tijdens onze openingsweek van 2 tot en met 6 oktober verwennen wij hen met een mooie, lekkere attentie. Let’s MEAT each other.”

    Ter gelegenheid van de overname, mag Ninofmedia 3 keer 1 kg gehakt weggeven. Deel en like dit bericht op onze Ninofmedia Facebook pagina en wie weet behoor je tot de winnaars, die we bekend maken op 8 oktober.

    Info: Slagerij Stephanie, Edingsesteenweg 321 Denderwindeke Tel: 054/32.63.50

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons