Regenboog kleurt jaarmarkt

    03 september 2024

    NINOVE – Het stadscentrum krijgt zaterdag 7 en zondag 8 september de kleuren van de regenboog, het thema van de jaarmarkt 2024.

    In het stadscentrum kun je tijdens het weekend winkelen op de braderie en snuisteren op de rommelmarkt. Er zijn uiteraard ook tal van activiteiten en optredens.

    Programma

    • De stad en de Landbouwcomice organiseren zaterdag prijskampen met paarden en pony’s. Je kunt ook langsgaan in de mini-kinderboerderij en wandelen langs de verschillende landbouwwerktuigen op de Centrumlaan.
    • De kleinsten kunnen het hele weekend lang terecht op het Niniaplein: daar zorgt het Big Bounce Festival voor een kinderfestival met springkastelen, workshops en live-dj’s.
    • Muziekliefhebbers zullen op de Graanmarkt genieten van gratis optredens. Als je graag zelf achter de draaitafels kruipt, kun je je inschrijven voor de gratis dj-workshop, zaterdag op het Niniaplein. Inschrijven: via Ninove-jaarmarkt.
    • ’s Avonds kun je er de dj-set van Viktor Verhulst meepikken. Op zondagmiddag is het aan 2 Fabiola om de Graanmarkt te laten dansen op hun grootste hits.

    De binnenstad zal zijn afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Parkeren kan buiten de winkelstraten van de binnenstad op één van de randparkings.

    Info: het volledige programma van de jaarmarkt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons