Levenloze drenkelinge in Dender aangetroffen

    02 september 2024

    NINOVE – De hulpdiensten haalden maandagvoormiddag 02 september het lichaam van een vrouw uit de Dender, ter hoogte van ’t Oeverstekske.

    In de buurt van de voetgangersbrug merkte een voorbijganger rond 9.45 uur van op het jaagpad een lichaam, dat in de Dender dreef. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse: de lokale politie en de hulpverleningszone Zuid-Oost met ambulance, brandweer en een duikteam.

    De politie zetten onmiddellijk een perimeter af rond de vindplaats, zodat de hulpdiensten de berging van het lichaam ongehinderd konden uitvoeren. Over de identiteit van de drenkelinge is momenteel niets geweten. Het parket kwam ter plaatse.

    Info: met vragen rond zelfdoding kan je altijd terecht bij de Zelfmoordlijn of het nummer 1813.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons