Agenten op de fiets zijn meer aanspreekbaar

    10 september 2019

    NINOVE – De wijkagenten gebruiken sinds kort de (elektrische) fiets op hun ronde. Daardoor zijn meer bereikbaar en aanspreekbaar.

    Eén van de bekommernissen van de Ninoofse politie is meer aanspreekbaar te zijn voor de Ninovieters. Om dit te verhogen, zet de politie sinds kort de wijkagenten op de (elektrische) fiets. Het maakt hen toegankelijker voor diegene die hem/haar op straat tegenkomt. Die maatregel komt ook tegemoet aan de verzuchting van meer blauw zichtbaar op straat.

    Tegelijk levert de politie hierdoor ook een concrete bijdrage aan het milieu. Politieagenten met de fiets moeten bovendien niet meer zoeken naar een parkeerplaats. Het maakt hun werk ook makkelijker in het centrum van Ninove omdat ze hun fiets sneller kunnen parkeren dan een voertuig.

    Je herkent de wijkinspecteurs aan hun oranje fietshelm

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons