Wandelen tussen wind- en watermolen

    05 september 2024

    NINOVE – Dit jaar doet de molenwandeling zondag 8 september de molen ter Zeven Wegen (Denderwindeke) en de Fonteintjesmolen (Meerbeke) aan.

    Een stenen molen versus een watermolen geeft een mooi beeld van de molentechniek, die onze voorouders als geen ander beheersten. Tijdens een fikse wandeling van meer dan 10 km langs Vlaamse velden, molenlandschappen en bijhorende vergezichten mét een verfrissende tussenstop, verneem je er alles over. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of kinderbuggy’s.

    Let op: bij slecht weer (hevige en/of aanhoudende regen, onweer, wind,…) kan de wandeling worden geannuleerd. Kijk dus zeker vooraf naar de website/Facebook of de wandeling plaats vindt of schrijf je in via de What’s app groep. Dan krijg je automatisch een berichtje als een bepaalde activiteit niet doorgaat.

    Praktisch

    • Datum en uur: zondag 8 september, vertrek om 14 uur.
    • Plaats: start aan de molen ter Zeven Wegen, Molenstraat 1 Denderwindeke.
    • Afstand: ± 11 km.
    • Deelname: gratis.

    MLI

    De Fonteintjesmolen in Meerbeke.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons