Ouwen Duiker nu ook alcoholvrij

    29 augustus 2024

    MICHELBEKE – Brouwerij Hedonis presenteert haar nieuwste creatie: Ouwen Duiker Alcoholvrij. Dit bier, met een alcoholpercentage van 0,4 %, biedt dezelfde kenmerkende uitgesproken hoptoetsen van Ouwen Duiker.

    “Met Ouwen Duiker Alcoholvrij sluiten we ons aan bij de groeiende vraag naar alcoholvrije alternatieven en bewijzen we, dat alcoholvrij bier niet saai hoeft te zijn,” zegt Leopold De Ketelaere, in 2015 de oprichter van Brouwerij Hedonis. “We hebben een bier gecreëerd, dat trouw blijft aan onze kernwaarden van kwaliteit en innovatie. Dit is een bier voor degenen, die kiezen voor smaak en karakter, ongeacht het alcoholgehalte.”

    Hedonisme

    Bij Hedonis is genieten een kunst en ambacht een levensstijl. “Geïnspireerd door het hedonisme, streven we naar het ultieme genot in elke druppel bier”, vult Jasper Stragier aan. Hij is verantwoordelijk voor Marketing & Sales bij Hedonis. “Ouwen Duiker Alcoholvrij is een perfect voorbeeld van onze filosofie: ‘Respect for tradition, thirsty for innovation’. Met dit bier verleggen we opnieuw grenzen, eren we tradities en definiëren we de toekomst van bier, zelfs in het alcoholvrije segment.”

    Wie Ouwen Duiker Alcoholvrij wil proeven, kan terecht bij de drankenhandels, op de webshop van de brouwerij of in het Brouwerijcafé in Michelbeke op zaterdag 31 augustus 2024 van 13 uur tot 19 uur.

    Info: brouwerij Hedonis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons