Puitenrijders gaan voor vierdaagse vol kermisevenementen

    19 augustus 2024

    VOORDE –De Puitenrijders zorgen van 24 tot 27 augustus tijdens de kermis voor tal van activiteiten in en rond de feesttent in de Ophemstraat en een aantal kermisattracties.

    Zaterdag 24 augustus staat Sandu Gym in voor een barbecue: van 11.30 uur tot 15 uur en tussen 17 uur en 20.30 uur.

    ’s Avonds organiseren ze vanaf 22 uur de ‘Foutste Nacht’. Kaarten kosten in voorverkoop € 8.

    Druk programma

    Zondag 25 augustus begint al om 9.00 uur met een hondenwandeling en om 9.30 uur start een motorrondrit. De Koninklijke harmonie Sint-Cecilia uit Appelterre geeft om 11 uur een aperitiefconcert.

    Voor de kleinsten staat vanaf 15 uur een kinderdisco klaar. Om 16 uur heeft het dartstoernooi Grimballo plaats, waarvoor je ter plaatse tot 15 uur kan inschrijven.

    Vanaf 19 uur zorgen Uit De Klakke en dj James Brown voor muziek en ambiance.

    Maandag 26 augustus tekenen Danny Diego en Garry Hagger present vanaf 15 uur voor een senioren dansnamiddag, met aansluitend dj James Brown. ’s Avonds vindt de finale plaats van het dartstoernooi.

    Ambiance

    Kermisdinsdag 27 augustus is traditioneel de topdag. Die start om 14 uur met volksspelen voor jong en oud, met onder andere bakschieting, trottinettenkoers en mikbolling.

    Voor de kinderen treedt om 17 uur Mr. Creezy op.

    Vanaf 20.30 uur begint de avondprogrammatie met een optreden van Tim & Jim. Daarna is het de beurt aan Gene Thomas. Dj Tom Cosyns en dj James Brown zorgen nadien voor de ambiance tot in de vroege uurtjes.

    Met uitzondering van zaterdagavond zijn alle evenementen en optredens gratis.

    Info: De Puitenrijders.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons