Warme wensen voor honderdjarige Jeanne

    06 augustus 2024

    MEERBEKE – We bezochten de jarige Jeanne Callebaut, dinsdag 6 augustus in het woonzorgcentrum Castelmolen. Zelf is ze afkomstig van het naburige Neigem, maar ze verblijft al 10 jaar in het Meerbeekse wzc.

    “Een ding heb ik nog”, vertrouwde ze ons toe, “en dat is mijn verstand, tot nog toe. Maar het eten is minder.”

    Zoals zovele eeuwelingen, kreeg ook Jeanne de vraag wat je moet doen om 100 jaar te worden. “Goed blijven”, lachte ze schalks. “En op tijd een klein portootje als aperitief.”

    Ze verblijft sinds 10 jaar in het wzc Castelmolen, maar is geboren en getogen in Neigem, tegen het Neigembos en het kapelleken van Bevingen. Over het personeel van het woonzorgcentrum is ze zeer te spreken: “Ik heb hier veel vriendschap.”

    We sloten ons aan bij de vele gelukwensen, die Jeanne kreeg van familie en vrienden ter gelegenheid van haar honderdste verjaardag en mochten aanschuiven voor een lekker stuk taart. Ze kreeg ook de officiële geschenken vanwege het Ninoofse stadsbestuur, haar aangeboden door burgemeester Tania De Jonge en de schepen Henri Evenepoel en Stijn Vermassen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons