Gewonde na botsing vrachtwagen en personenwagen aan kruispunt Den Doorn

    06 augustus 2024

    NINOVE – Een personenwagen is dinsdagmiddag 6 augustus in de flank gegrepen door een vrachtwagen aan het kruispunt Den Doorn. De chauffeur van de auto raakte hierbij gewond.

    De aanrijding gebeurde iets na de middag aan het kruispunt tussen de Expresweg/N28 en de Aalstersesteenweg/N405. Een vrachtwagen, die in de richting van Aalst reed, greep een personenwagen in de flank. De bestuurder van de personenwagen raakte daarbij gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Vooral aan de auto is de materiële schade erg groot. De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost moesten alle zeilen bijzetten om de brokstukken te ruimen en de weg vrij te maken.

    De lokale politie van Ninove was eveneens ter plaatse om de omstandigheden van dit ongeval na te gaan. De agenten stonden ook in voor de afwikkeling van het verkeershinder, die was ontstaan. Ze moesten een tijdlang de Expresweg richting Aalst voor alle verkeer afsluiten.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons