Jong wielertalent in Winnikse wedstrijden

    04 augustus 2024

    DENDERWINDEKE – De wielerclub Denderwindeke Sportief organiseerde zaterdag 3 augustus wielerwedstrijden voor nieuwelingen en junioren.

    Niet iedereen zat zaterdagnamiddag voor de teevee gekleefd om Remco in Parijs te zien te demonstreren. Behoorlijk wat koersliefhebbers waren naar het selectieve parcours in Denderwindeke afgezakt om het jonge talent aan te moedigen.

    De start- en aankomstmeet was getrokken aan café Lusthof in de Krepelstraat. 61 nieuwelingen en 110 junioren gaven het beste van zichzelf in een aantal rondes op een omloop die liep langs de Krepelstraat, de Brusselstraat, de Heirebaan, de Kruisveldstraat en terug naar de Krepelstraat.

    Podium

    Bij de junioren haalde Axel Van Den Broeck het voor Nikolas Klimavicius en Roeland Meunier.

    Tristan Depoorter won de wedstrijd voor nieuwelingen; Rayane Arafi en Timothy Verhulst vervolledigden het podium.

    Uitslagen: NieuwelingenJuniors.

    MLI

     

     

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons