Koer Op Tegen Kanker

    29 juli 2024

    PAMEL/MEERBEKE – De ‘Makkers van Meerbeke’ organiseren donderdag 15 augustus ‘De Koer Op Tegen Kanker’, in het Pamelse Hof Te Zijpe. In een oogstfeestsausje voorzien op de koer van deze unieke locatie een hele dag activiteiten voor jong en oud om geld in te zamelen voor hun 100 km-run ten voordele van Kom Op Tegen Kanker (KOTK).

    De Makkers zijn een vriendengroep uit Meerbeke, die vorig jaar deelnamen aan de 100km-run van KOTK, waarbij teams van vier samen 100 km lopen. Per team zamel je minimaal € 2.750 voor KOTK. Voor de volgende editie schrijven de Makkers opnieuw 2 ploegen in en willen ze met de ‘Koer Op Tegen Kanker’ zoveel mogelijk geld in het laatje brengen voor KOTK.

    Programma

    • Lopen
      ‘Trailrun To Beat Cancer’, met ondersteuning van een aantal gevestigde lopers en Sport Vlaanderen: iedereen kan 10 en 15 km lopen langs overwegend trage wegen door prachtige natuur.
      Inschrijven kan ter plaatse. De gezamenlijke start vindt plaats om 14.30 uur, onder aanmoediging van het Loemeks Muziek Collectief.
    • Wandelen
      Er zijn ook interactieve wandelingen uitgestippeld van 5,10 en 15 km, die de platgereden paden vermijden. De deelnemers zullen de routes ontdekken op basis van foto’s en pijlen.
      Vrije start van de wandelingen tussen 8 uur en 15 uur.
    • Optredens
      – 14.30 uur: het LMK (Loemeks Muziek Collectief).
      – 16.00 uur: de 4 Hippies.
      – 17.30 uur: Uppelink.
      – 20 uur: Arjaun.
      – 21 uur: Atttacama.
    • En nog
      – Voor de kinderen zijn een springkastelendorp, een schminkstand en allerlei speelmateriaal voorzien, dankzij ondersteuning van Feest Op Wieltjes en Wonderspring.
      – Voor de hongerigen liggen broodjes BBQ klaar en staat de pop-up Wijsbar gereed.

    Info: Koer Op Tegen KankerMakkers van Meerbeke. Met ondersteuning van de gemeente Roosdaal & Sport Vlaanderen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons