Weersomstandigheden zaten niet mee tijdens rommelmarkt

    16 juni 2024

    MEERBEKE – De rommelmarkt op zondag 16 juni op Klein-Brabant en de naastliggende wijk kreeg af te rekenen met stevige buien. Hierdoor moesten verschillende kraampjes er voortijdig de brui aan geven.

    Ondanks de vrij droge start van de dag,  waren het vooral de buien na de middag die de mensen thuis hielden. In de voormiddag daagden wel nog een  flink aantal koopjesjagers op.

    Na de middag moesten de standhouders plastic zeilen bovenhalen om hun koopwaar te beschermen tegen de intense regen.

    Steve De Cooman en zijn team ontving iedereen in de tent, waar iedereen gezellig en vooral droog kon genieten van een hapje en een drankje.

    Muziek

    Steve: ‘Er waren vooraf 67 deelnemers ingeschreven voor Klein-Brabant.  Daarbij kwamen nog de mensen die aan hun woning stonden in de wijk. Maar door het wisselvallige weer kwamen verschillende standhouders niet opdagen. Toch konden we heel wat bezoekers verwelkomen in de voormiddag toen het droog was. Maar aan de weersomstandigheden kan je helaas niets veranderen.’

    Naast de tent zorgden verschillende muzikanten voor een streepje muziek, waardoor de sfeer meteen goed zat. De zon kwam zowaar door de wolken piepen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons