Het boerenjaar op De Kloppers

    28 mei 2024

    NINOVE – Met 4 promoverende ploegen beleeft KVK Ninove een ongekende weelde. We blikten met de voorzitter Gunther Van der Perren terug op dit succes en keken ook vooruit naar wat de toekomst aan mogelijkheden en verantwoordelijkheden in petto heeft.

    De A- en de B-ploeg treden volgend seizoen aan in een hogere reeks: respectievelijk 1ste nationale en 2de provinciale. Ook de DIVAS waren succesvol: de A-ploeg komt in 2024-2025 uit in het interprovinciaal voetbal (voorheen 2de nationale) en de Divas B in 1ste provinciale.

    Succes

    Met vier stijgende fanionteams schrijft KVK Ninove niet alleen een unieke bladzijde bij in de eigen clubgeschiedenis, maar ook in de Vlaamse, Belgische en wellicht ruimere voetbalhistorie.

    Tijd dus voor een babbel met de voorzitter Gunther Van der Perren. Uiteraard is hij tevreden met hoe het seizoen is verlopen, tegen alle verwachtingen in en na de zware tegenslag door het overlijden van Patrick De Doncker. Al bleef hij er steeds in geloven.

    De vrijwillige stap terug voorheen van 1ste naar 2de nationale was blijkbaar een goede zet: ‘reculer pour mieux sauter’, al dreigde de trainerssoap even de feestvreugde te bederven.

    Tegelijk brengt dat succes nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee: op het vlak van omkadering en medewerkers, spelers die komen en vertrekken, maar ook structureel, materieel en niet in het minst financieel.

    KVK Ninove sluit dit succesvol voetbaljaar overigens in stijl af op 21 juni met een groot feest voor de promovendi, vanaf 19 uur op De Kloppers.

    Info: KVK NinoveDIVAS.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons