KVK Ninove promoveert naar hoogste amateurklasse

    22 mei 2024

    NINOVE – Het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport) besliste op 22 mei om geen licentie toe te kennen aan Eendracht Aalst. Door deze beslissing stijgt KVK Ninove alsnog naar eerste nationale.

    Eendracht Aalst voldoet niet aan de voorwaarden voor een licentie in de hoogste amateurreeks.

    Reacties

    De reacties bij KVK Ninove zijn dan ook euforisch. 

    Wat een jaar, een rollercoaster op alle gebied. Proficiat aan iedereen die er aan meegewerkt heeft en met stip voor onze fantastische voorzitter!” (Reginald Vertongen, bestuurslid en voorzitter van de Diva’s).

    Proficiat aan iedereen met een groen-zwart hart. En Proficiat voorzitter wat jij hebt waargemaakt!” (Roger De Groote, bestuurslid).

    Aan IEDEREEN betrokken bij de klub : een dikke PROFICIAT ! Dit verdient een feestje, toch ? In het bijzonder de spelers, staf en bestuur die dit verwezenlijkt hebben ! Ik denk niet dat voor dit seizoen iemand geld had verwed op een promotie van ons geliefd groen-zwart” (Guy Van Brantegem, supporter)

    Eendracht Aalst

    Bij Eendracht Aalst reageert men begrijpelijk ontgoocheld.

    Tot onze grote ontgoocheling hebben we vernomen dat we geen licentie hebben om  te promoveren naar eerste nationale. Het BAS comité nam dit besluit, zonder enige bijkomende motivatie. Momenteel wacht ons bestuur op de motivatie zodat ze verdere stappen kunnen nemen”, aldus de Black Side Boys

    Later meer.

    JTR

    Foto RDG

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons