Statbel meet inkomens en levensomstandigheden

    12 januari 2024

    NINOVE – Interviewers van het Belgische bureau voor de statistiek (Statbel) komen binnenkort ook naar Ninove om een aantal geselecteerde huishoudens te ondervragen.

    Verschillende Ninoofse huishoudens zijn geselecteerd om deel te nemen aan de nationale enquête over inkomen en levensomstandigheden. Deze enquête helpt om een objectief beeld te krijgen van de levensomstandigheden van alle inwoners van het land. Met deze informatie kunnen onder andere armoede en sociale uitsluiting worden aangepakt.

    Als je één van de geselecteerde huishoudens bent, ontvang je binnenkort een uitnodigingsbrief en zal je een van de interviewers jou contacteren.

    Info: met vragen kun je terecht op de webstek van Statbel of via een mail naar SILC@economie.fgov.be of telefonisch op het gratis nummer 0800-120 33.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons