Kind gewond na botsing in Weggevoerdenstraat

    23 september 2023

    NINOVE – Bij een aanrijding tussen een auto en een geparkeerd voertuig raakte zaterdagochtend 23 september een kindje gewond.

    Een Toyota kwam rond 8 uur vanaf het kruispunt met de N405/Albertlaan-Aalstersesteenweg de Weggevoerdenstraat afgereden. Net voor de spoorovergang botste hij tegen een VW Polo, die daar stond geparkeerd.

    De chauffeur maakte na de botsing geen aanstalten om te stoppen en draaide tegen de rijrichting de Fernand Tavernestraat in. Door de schade aan zijn auto kwam hij even verderop noodgedwongen tot stilstand.

    Hijzelf raakte niet gewond, wel het kindje dat in de wagen zat. De ambulance van de hulpverleningszone Zuid-Oost diende de eerste zorgen toe aan het kind. Zoals dat de regel is, onderwierp de lokale politie de vader aan een alcoholtest.

    De brandweer was eveneens ter plaatse om de weg vrij te maken van olie en brokstukken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons