Miss Wellness Beauty 2019: stem voor de sympathieke Sophie Goossens!

    25 februari 2019

    ROOSDAAL – De 23-jarige Sophie Goossens is geselecteerd als finaliste voor de verkiezing van ‘Miss Wellness Beauty’. Zij doet bij deze een warme oproep om voor haar te stemmen.

    U herinnert zich misschien nog Shanti Jessi Le Roy, een van de finalistes van deze wedstrijd in 2018. Ook dit jaar is een jongedame uit onze streek gekozen om deel te nemen aan editie 2019.

    Sophie Goossens is een bezige bij. Naast haar deelname aan deze verkiezing wordt zij dit jaar ook eigenaar van haar eigen zaak. Ze zal daar niet enkel werken als kapster maar ook als wenkbrauwstylist en make up artist.

    De finale van ‘Miss Wellness Beauty’ vindt zondag 28 april 2019 plaats in het casino Kursaal van Oostende.

    Nog belangrijker is dat je voor Sophie kan stemmen. Al wat je moet doen is MWB 16 sms’en naar het nummer 6045. Je betaalt 1 euro per verzonden sms.

    Stemmen kan nog tot 26 april!

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons