Wijnvereniging Denderstreek-Zuid viert gouden jubileum

    04 juni 2023

    NINOVE – De wijnvereniging met uitvalsbasis in buurthuis De Pallieter viert zaterdag 24 juni haar 50-jarig bestaan met een wijndiner in het Koetsenhuis (Steenhuize-Wijnhuize).

    Wijnmeester Wim Casteur: “Wij zijn een Ninoofse culturele vereniging met een 30-tal leden, die minstens 8 keer per jaar wijnliefhebbers samenbrengt om te leren en te genieten rond een thema van wijnproeven. Dat kan een bepaalde wijnregio zijn of een specifieke wijnbouwer of een bepaalde druif, die we uitgebreid bespreken en proeven.”

    Met een wijndiner willen ze een breder publiek laten kennismaken met hun vereniging en het wijnproeven democratiseren. “Een uitgebreide kennis van wijn is immers niet nodig om van een goed glas wijn te kunnen genieten.”

    De deelname aan dit wijndiner kost € 95. Je kunt inschrijven tot 10 juni.

    Info: WijndinerCommanderij Denderstreek-Zuid.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons