“Als het beest ontwaakt”

    25 december 2018

    NINOVE – Een manuscript van 328 pagina’s met prenten en foto’s, verdeeld over 13 hoofdstukken en met kanker als rode draad. Dat is het resultaat van de zoektocht van Dan Phil, zelf kankerpatiënt. “Ik kwam door mijn nieuwsgierigheid terecht in een wereld van verbazing, verbijstering en ongeloof.”

    “Vanuit mijn eigen ervaringen met kanker, vroeg ik me af of de eed van Hippocrates (de ‘vader’ van de westerse geneeskunde) altijd wordt gerespecteerd”, aldus Dan Phil. ” Kan goddelijk geloof misschien ingrijpen bij de moderne wetenschap? Op deze en andere vragen heb ik tijdens mijn zoektocht van vier jaar veel antwoorden gekregen. Deze heb ik in dit manuscript neergeschreven. Dit manuscript is op feiten gebaseerd, dankzij veel opzoekwerk en geduld. Ik ben zelf geen auteur en wens dat ook niet te worden. Als ik mij voorstel is het onder mijn pseudoniem ‘Dan Phil’.”

    Aan het begin van zijn queeste staat Aylan, “het Syrische jongetje dat in 2015 op weg naar Europa dood aanspoelde op een Turks strand. Wereldnieuws uiteraard, want die heel emotionele beelden zijn op ons netvlies gebrand. Dit was voor mij de trigger om te schrijven over ‘onze 500 kindjes’, die jaarlijks de diagnose van kanker krijgen. Daarover wordt weinig of niets gezegd of geschreven.”

    Dertien hoofdstukken

    Zijn ‘schrijfsels’ zoals de auteur ze zelf noemt, zijn verdeeld over 13 hoofstukken.

    1. Hoelang blijft de democratie nog overeind?
    2. Nostradamus & co: zieners, visionairs, fictie of bedrog?
    3. Sharia verraderlijkste vorm van jihad
    4. Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid
    5. De waanzin van geesteszieken
    6. De dumpzone van Europa
    7. Bloedhuwelijken
    8. Fout van het systeem!
    9. Als ik nu eens koning was
    10. Novus ordo seclorum: ‘nieuwe orde van de tijden’
    11. De leeuw gevloerd door ‘Sardanapale’
    12. Profetieën, symbolen en codes
    13. Het ultieme hoofdstuk: lotsbepaling

    Dan Phil is zelf al negen jaar een palliatieve kankerpatiënt. “Ik weet als geen ander hoe schrijnend deze wereld wel is, laat staan als het over onze kinderen gaat. Als ik dus mijn manuscript in boekvorm kan laten uitgeven, gaat de opbrengst van de verkoop integraal naar het kinderkankerfonds. Daarom ben ik op zoek naar een grote sponsor, die niet enkel instaat voor het drukwerk, maar ook voor een mega publiciteitscampagne. Het gaat mij niet om een paar exemplaren te kunnen verkopen. Wel dat iedereen weet waarover deze schrijfsels in dit manuscript gaan. De hoofdstukken zullen direct mondjes doen opengaan en kunnen zelfs levens redden.”

    Info: op vraag van de auteur respecteren wij zijn anonimiteit. Reageren kun je via ninofmedia@telenet.be. Wij bezorgen hem de reacties.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons