Inbrekers zijn ’s avonds op pad

    15 december 2018

    NINOVE – De lokale politie stelde vrijdag 14 december twee diefstallen met braak vast in woningen van de wijk ‘Roslaer-Lindendreef’. Het gaat hem om een zogenaamde avondinbraken.

    De wijken langsheen de as Denderhoutembaan- Ninoofsesteenweg (grondgebied Haaltert-Denderhoutem), zijn de laatste maand een hotspot op het gebied van avondinbraken. Deze vonden plaats op vrijdag-zaterdag-zondag.

    Er is niet meteen een directe link te leggen met een inbraak in de Oude Brusselstraat, wat echter niet valt uit te sluiten.

    Momenteel zijn geen verdere gegevens gekend. De politie vraagt wel om uit te kijken naar verdachte voertuigen of personen.

    Mocht je deze opmerken, aarzel dan niet om de lokale politie te contacteren.

    Info: bel in dringende gevallen de dienst 101.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons