‘1 dag niet’ in het teken van inbraakpreventie

    21 oktober 2018

    NINOVE – De stad en de lokale politie nemen deel aan ‘1 dag niet’. Met deze actie willen ze ons laten stilstaan bij preventie tegen woninginbraak.

    De politie zal op 23 oktober aanwezig zijn op de dinsdagmarkt. Ze geven er heel wat tips en informatie over hoe je je woning kan beveiligen tegen inbraken. Je kan daar trouwens ook deelnemen aan een actie om een foodtruck te winnen voor je buurt.

    Vrijdag 26 oktober, de eigenlijke actiedag, voeren de politie en de gemeenschapswachten zoveel mogelijk speed-DPA’s uit: DiefstaPreventieAdviezen. Ze gaan van deur tot deur en controleren onder meer of je deur goed gesloten is, of er geen waardevolle voorwerpen voor het raam blijven slingeren. Na de speed-DPA krijg je een bericht in de brievenbus met een aantal suggesties.

    Win een foodtruck

    Je kan met de actie ‘1 dag niet’ een foodtruck winnen voor je buurt. Hoe neem je deel?

    • Ga op de dinsdagmarkt naar de ‘1 dag niet’-stand van de politie.
    • Neem een selfie met de stand op de achtergrond.
    • Post de selfie openbaar op Facebook met de vermelding van #1dagnietBE.

    Info: www.1dagniet.be/wedstrijd – dienst integrale veiligheid 054-31 33 61 en integrale.veiligheid@ninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons