Maak jouw kleerkast leeg en vul de ‘Lege Doos’

    21 oktober 2018

    NINOVE – De vzw AfricTeam zamelt kleding in, die in heel wat kleerkasten vaak ongebruikt ligt stof te vergaren. Als je deze doneert aan de ‘Lege Doos’ kun je mooie kledingstukken een nieuw leven geven en een goed doel steunen.

    Nieuwe kleding gekocht maar om een of andere reden (bijna) nooit gedragen? Is je kledingkast volgepakt en weet je niet waar je moet stapelen? Een rok waar je niet langer in past, een veel te wijde of te smalle bloes, een maatpak waarin je je niet goed voelt, een paar prachtige schoenen die knellen.. Iedereen heeft wel zo’n miskoop in de kast liggen.

    Maak je geen zorgen: de ‘Lege Doos’ is er om je te helpen! Kom en doneer je merkkleding. Geen tot op de draad versleten afdankertje, maar gewoon een stuk dat je niet draagt, hoe mooi je het ook vindt.

    De ‘Lege Doos’ nodigt je uit om jouw mooie kledingstukken een nieuw leven te geven. Met de opbrengst steun je een goed doel: www.africateam.be. Ze verkopen de beste en mooiste stukken.

    De ‘Lege Doos’ is niet zomaar een tweedehandsshopl. Het is een winkel waar je echte kwaliteitsvolle stukken op de kop kunt tikken en ondertussen nog een goed doel steunen.

    Praktisch

    • Datum inzameling van merkkleding: van 02 november tot 15 november; open maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur.
    • Datum verkoop van merkkleding: van 16 november tot 30 november; open maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur.
    • Plaats: Pamelstraat 4 Ninove.

    Info over de projecten: www.africateam.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons