221 Ninovieters zijn zeker orgaandonor

    23 september 2018

    NINOVE – In totaal lieten 221 inwoners zich zondagvoormiddag 23 september registeren als orgaandonor. Een mooi resultaat.

    Deze mensen reageerden op de oproep van de actie ‘Make Belgium great again’. Net als meer dan 220 steden en gemeenten kon je je ook in Ninove als potentiële donor laten registreren. Het stadhuis was uitzonderlijk open tussen 9 uur en 12 uur; de ambtenaren zorgden op vrijwillige basis voor de registratie.

    In totaal hebben 221 Ninovieters zich opgegeven als orgaandonor. Indien jij je alsnog wilt laten registreren als donor, kan dit nog altijd. Gewoon even langs gaan op het stadhuis. De registratie is gratis, kost geen moeite en je kunt er meerdere levens meer redden of leefbaarder maken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons