Zelfbouwmarkt breidt dienstverlening verder uit

    10 januari 2021

    NINOVE – Bij Zelfbouwmarkt kan je voortaan met ecocheques betalen. Er zijn nieuwe afhaalpunten en je kunt er ook een bestelwagen huren. Goed en leuk nieuws dus voor de vele trouwe en nieuwe klanten.

    Zelfbouwmarkt is een speciaalzaak in bouwen, verbouwen, woon- en interieurdecoratie. Het Belgisch familiebedrijf is opgericht in 1980 en maakte een mooie evolutie door.

    Stijn Desmet (commercieel directeur): “Onze webshop zelfbouwmarkt.be kent sinds 2018 een ongeziene groei. We willen ons cliënteel de beste service blijven leveren en mee zijn met de laatste trends. Daarom investeert Zelfbouwmarkt volop in nieuwigheden en online opportuniteiten. De webshop bevat intussen al meer dan 20.000 artikels. Je vindt er ook leuke blogberichten, folders en handige tips inzake wonen, renovatie, interieur, decoratie.”

    Ecocheques

    Vanaf januari 2021 kun je online betalen met digitale ecocheques.

    “Door de verschillende lockdowns hebben heel wat mensen hun ecocheques nog niet kunnen spenderen. Op onze website staat duidelijk aangegeven welke producten je daarmee kunt aanschaffen. Bij het afrekenen van het winkelmandje, kan je kiezen voor betaling met digitale ecocheques. Deze functie is tot op vandaag niet te vinden bij andere webshops binnen de sector en biedt onze klanten nog een extra betaalmogelijkheid, zonder dat ze hiervoor uit ‘hun kot’ moeten komen.”

    Afhaalpunten

    Zelfbouwmarkt draagt gebruiksvriendelijkheid en een positieve gebruikservaring hoog in het vaandel. Het verloop van bestellen op de website tot de levering of afhaling wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

    “Daarom hebben we nieuwe afhaalpunten in het leven geroepen. In samenwerking met Dockx kunnen consumenten nu ook kiezen om hun producten af te halen in een pick-up point in de buurt. Momenteel zijn er vijf afhaalpunten, verspreid over Vlaanderen: Ninove, Bornem, Wommelgem, Genk en Roeselare.”

    Bestelwagen

    Daarnaast kun je ook een bestelwagen huren om jouw bestelling veilig thuis te brengen aan de voordeelprijs van € 17,90 per uur, inclusief brandstof.

    “Ook dit is een splinternieuwe extra service, die Zelfbouwmarkt aanbiedt. Uiteraard kan de klant nog kiezen om de bestelling thuis te laten leveren door een van onze logistieke partners.”

    Info: ZelfbouwmarktEcochequesAfhaalpuntenBestelwagen huren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons